divendres, 21 de març del 2008

CADA DIA EM SORPÉN MÉS...

Cada dia em sorprén més aquesta assignatura... Avui m'he quedat de pasta de moniato i amb la boca ben oberta. És per aquest vídeo que ens ha posat el Pitu. Mireu-lo, i estigueu atents a tot detall...



Què? Com ho heu vist això? Segur que igual que jo el primer cop que l'ha posat (i potser també igual que el 2n, cal dir-ho...). En un principi, no veia la relació del teòric "anunci de playstation" amb tot el que mostrava el vídeo. No almenys, fins que el Pitu ens ho ha anat descobrint a base de preguntes obertes, com sempre, i ho hem anat deixifrant moooolt a poc a poc entre totes (i amb moltíssima ajuda d'ell, perquè sino...!!).

Resulta increïble, però és cert. Si ens hi fixem bé, la cara de la noia té unes faccions peculiars (trenes i flors incloses). Té la forma del comandament de la playstation! La cara, la part principal; les trenes, les dues manetes que surten de la part principal per agafar el comandament.
I tot el que diu? Representa que la consola t'enganxa tant, que tu mateix et crees el teu propi món. Per tu no existeix res més que el que tu et crees. Un exemple més de l'anàlisi de l'anunci? Al marge dret a dalt del vídeo es veuen uns números que van corrent (són l'indicatiu de quan es grava l'anunci, el temps real per dir-ho d'alguna manera); els números van saltant i no segueixen un ordre. És com si tallessin trossos del que van gravar, però el més curiós és que al final de l'anunci tots els números desapareixen i es converteixen en els símbols del comandament de la consola (el quadrat, el cercle, la creu i el triangle).

Increïble oi? Tot un exemple de creativitat per part dels publicistes. Extraordinari!